dilluns, 2 d’abril de 2012

Piano sandwitch (bufet fred)

Una recepta ideal per un àpat fred durant aquestes vacances de Pasqua: PIANO SANDWITCH, fet amb pa bimbo blanc i integral i farcit amb patè, crema de tonyina o el que vulguem.



Ingredients

  • 18 llesques de pa de motlle sense crosta
  • 2 llesques de pa de motlle integral sense crosta (millor de sègol, perquè sigui més fosc)
  • 2 llaunes de tonyina
  • 6 cullerades de maionesa
  • formatge ratllat
  • enciam, àpit i/o ceba picada
  • sal, pebre i aromàtica (julivert, fonoll, cibulet...)

Instruccions:

Cobrir el fons de la plata amb llesques de pa blanc.

Tallar la resta del pa a tires. Partir les tires del pa integral per la meitat.

Barrejar la tonyina, la meitat de la maionesa, el formatge, els vegetals i salpebrar.

Untar el pa del fons amb la barreja preparada, i tapar amb tires de pa blanc a sobre, fent el teclat.

Untar les tires de pa moreno amb maionesa per una banda i enganxar-les sobre les tires blanques, formant les tecles negres.


Font de la recepta:
http://www.tasteofhome.com/Recipes/Tune-a-Piano-Sandwiches


Si t'ha agradat, visita aquest altre post de "piano sandwitch":

http://pianotastets.blogspot.com/2012/03/piano-sandwitch-individual.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada