Ingredients:
- 2 llesques de pa de motlle
- 1 tall de formatge
- 1 tall de pernil dolç
- civulet (cebollino)
- 1 pastanaga o un carbassó o cogombre
Elaboració:
Pelar i tallar la pastanaga en 4 rectangles, 3 seran les potes, la 4a serà el suport de la tapa del piano.
Tallar el pernil dolç en forma de piano de cua.
Tallar les 2 llesques de pa bimbo amb la mateixa forma del pernil dolç (una serà la tapa i l'altra la base).
Una de les llesques tallar-li l'extrem recte, que serà la tapa del teclat.
Tallar el formatge de la mateixa mida que la "tapa del teclat" i marcar-li ratlletes amb el ganivet o un escuradents, sense arribar a partir-lo (seran les tecles blanques).
Tallar el civulet a bocinets petits (seran les tecles negres).
Montar les parts com a la foto.
Font d'informació:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada