dimecres, 19 d’octubre del 2011

Cambra a 6 i 8 mans


Els alumnes de piano acostumen a cursar també l'assignatura de música de cambra.
És un espai on es treballa el tocar en grup, potenciant l'escolta, el sentir la música junts, frasejant i disfrutant en conjunt.

Aquest any dos grups de cambra, un de 6 mans i un altre de 8 mans, estan treballant el llibre "Pianissimo" de la Imma Jorba, editat per l'editorial Boileau.

És un llibre que presenta una gran quantitat de peces fàcils, moltes populars, arranjades per a 1, 2 i 3 pianistes, i també algunes amb acompanyament pel professor o amb petita percussió.
http://www.boileau-music.com/libro.asp?codart=B.3550&idioma=1

El grup de la Lucia, la Júlia i la Cristina ha començat Música de Cambra aquest setembre, i ja han gravat la seva primera peça en grup. Es titula "Negretes", ja que només utilitza les tecles negres del teclat.




El grup de l'Anna, el Dani, la Blanca i la Laia ja va començar a funcionar el curs passat, tot i que aquest any tenen un membre diferent en el grup. Així doncs hem preferit recuperar una peça que ja vam treballar al final del curs passat, tot i que hem canviat els papers, perquè cadascú toqués una part nova. Així és com ens està quedant de moment el "Siyahamba":




Aquestes mateixes agrupacions de també estan treballant la improvisació i la creació.
En propers dies us en mostrarem un petit tastet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada