divendres, 23 de setembre del 2011

Festes de la Mercè

Aquest cap de setmana Barcelona cel·lebra les Festes de la Mercè, la Festa Major de la ciutat. Una barreja de modernitat i tradició la caracteritzen.


Des d'aquest blog hem triat alguns actes que volem destacar:

* Tempus fugit: un concert de cançons humorítisques, romàntiques... composades per Bruno Oro (actor, imitador i pianista) i interpretades pels cors de la FCEC i l'Orfeó Gracienc.
Dissabte 24/9/11 a les 19:30 a la Pl. del Rei

* Concert de carilló: tradicional concert al Palau de la Generalitat, on Anna Maria Reverté ens interpretarà música moderna i fresca, amb tocs minimalistes, surrealistes i new-age. Es titula "Giocoso frescamente".
Dissabte 24/9/11 a les 21:00 al Pati dels Tarongers i voltants.

* Orquestra Youkalis: amb la música i el bon humor com a papers igualment destacats. Una barreja de sons i estils d'arreu del món, incloses composicions pròpies i grans clàssics.
Dissabte 24/9/11 i diumenge 25 a les 15:00 al Fossat de Santa Eulàlia (Montjuïc).

* Carilló ambulant: provinent de Douai, el carilló sobre rodes farà sonar cançons tradicionals catalanes a càrrec d'Anna Maria Reverté.
Dissabte 24/9/11 i diumenge 25 a les 15:30 a la Glorieta de la Ciutadella.

* Reactable: és un instrument electrònic inventat per la Universitat Pompeu Fabra el 2003. Última novetat en el panorama musical d'instruments electrònics.
Dijous, divendres, dissabte i diumenge, de 23:30 a 1:30 a l'espai Geologia de la Ciutadella.

* Efímer "el pianista d'aigua": una instal·lació amb un vell piano, dos navegants i 30000 litres d'aigua, tot sincronitzat per llançar xorros de fins a 10metres d'alçada. Simplement espectacular !
Dijous, divendres, dissabte i diumenge, de 22:30 a 0:15h a l'espai Zoologia de la Ciutadella.

Aquest és el nostre destacat !!!

* Concert de Teràpia de Shock (pop/rock): el grup que ha posat la banda sonora a la sèrie de TV3 "Polseres vermelles". "No hace falta decir nada más!"
Divendres 23/9/11 a les 23:30h a l'Avinguda Reina Maria Cristina.

* Piromusical de la Mercè: un clàssic, amb focs artificials sincronizats amb peces de la banda sonora de la nostra vida.
Diumenge 25/9/11 a les 22h a l'Avinguda Reina Maria Cristina.


Podeu veure el programa complert de les festes a:
http://www.bcn.cat/merce/docs/ca/programa2011.pdf
o bé directament on-line: http://www.bcn.es/merce/ca/index.shtml

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada