dimecres, 31 de març de 2010

Noves composicions estacionals

A l'Escola de Nou Barris estem treballant a fons la composició, en tots els instruments.
Com ja hem parlat anteriorment en aquest blog, aquesta és una activitat transversal molt aplaudida per tothom.

Els alumnes estan acabant de treballar amb les seves composicions, cadascú del tema que vulgui, amb la dificultat que li sembli convenient...

Durant la setmana posterior a Sant Jordi es cel·lebrarà la "Setmana dels compositors", on diàriament hi haurà concerts de composicions inèdites, estrenes mundials.

Per començar a fer-vos-en un tastet, us mostrem les dues primeres. Inspirades en les estacions de l'any (seguint els passos de Vivaldi, Tchaikovsky...), el Noel i la Laia no només han composat una peça per a piano, sinó que l'han arranjat per tocar a 4 mans.
L'estiu

La Laia ha composat la melodia acompanyada titulada "L'estiu". Després, el seu company de classe Noel, ha composat l'acompanyament per tocar junts a 4 mans.La tardor

El Noel ha composat la melodia acompanyada titulada "La tardor". Després, la seva companya de classe Laia, ha composat un acompanyament per tocar a 4 mans.
Esperem que continuïn així d'inspirats i acabin composant les peces que falten per completar el cicle de "Les estacions".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada