dimecres, 17 de març del 2010

Concert de piano al metro de Barcelona

Avui dimecres 17 de març del 2010, a les 18:45h, alumnes de l'Escola de Música de Nou Barris col·laboren en aquesta iniciativa conjunta del metro de Barcelona i el Concurs Maria Canals, que consisteix en portar un concert de piano a l'estació de la Plaça Universitat de la línia 1 i 2.
Hi esteu tots convidats !



La 1a edició de la Primavera Cultural TMB omplirà el metro i el bus de cultura fins al mes de juny

El proper dijous, 18 de març, a les 19 hores, tindrà lloc a l’estació de metro d’Universitat (L1 i L2) la presentació de la Primavera Cultural de TMB, un seguit d’accions i esdeveniments de diferents disciplines (arts escèniques, música, art gràfic, videocreacions, literatura, moda, etc.), que fins a finals del mes de juny es portaran a terme a la xarxa de metro i d’autobusos, amb l’objectiu de fomentar i apropar als usuaris els valors socials i culturals de la ciutat de Barcelona i l’Àrea Metropolitana. L’acte de presentació de la Primavera Cultural comptarà amb la presència de la presidenta i el vicepresident executiu de TMB, Assumpta Escarp i Dídac Pestaña, respectivament, així com la de l’il·lustrador Philippe Stanton, que ha dissenyat el cartell oficial del programa, i l’intervenció d’alguns dels representants de les institucions col·laboradores.

Després de la presentació del projecte hi haurà una actuació musical a càrrec d’un dels participants de la 56 edició dels Concurs Internacional de Música Maria Canals, activitat que s’aixopluga sota el paraigües de la Primavera Cultural i que el proper dimecres, 17 de març, dispara el tret de sortida de la programació. La 56 edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals està organitzada pel Palau de la Música Catalana i, un any més, el vestíbul de l’estació d’Universitat de la línia 2 de metro acull una marató d’interpretacions d’alguns dels seus participants. Els concerts de piano al metro tindran lloc entre les 17 i les 21 hores del dimecres, 17 de març, i entre les 10 i les 21 hores del dijous, 18 de març.

El ventall de disciplines de la Primavera Cultural es poden dividir en sis grans àmbits: Música, Exposicions, Moda, Arts escèniques i audiovisuals, Literatura i Historia. Entre les activitats que s’emmarquen dins aquest programa, hi ha propostes habituals com les activitats dels músics al metro però també destaquen moltes propostes culturals noves i pioneres que s’inicien aquest any, com ara una desfilada de moda a l’intercanviador de Diagonal (L5), passejades de vehicles històrics de bus i de metro per als apassionats del transport públic, l’obertura d’una nova sala d’exposicions a l’estació de metro de Diagonal (L5), l’Espai Mercè Sala i un espectacle de ball al metro durant tot un dia.


Font d'informació: http://www.tmb.cat/common/premsa/MuestraHTML.jsp?file=/informacion_corporativa/datosNoticiasPrensa/docsNotes/Convo_PC1.html






Llegeix altres apunts relacionats amb el concurt Maria Canals:
http://pianotastets.blogspot.com/2010/03/concurs-maria-canals-2a-part.html
http://pianotastets.blogspot.com/2010/02/concurs-maria-canals.html

Converteix-te en reporter i col·labora amb el blog, enviant un testimoni gràfic del moment (foto, vídeo...) !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada