dimarts, 16 de març del 2010

Concurs Maria Canals (2a part)

Aquest diumenge han començat les proves eliminatòries del Concurs Internacional Maria Canals Barcelona. I per apropar la música de piano a la ciutadania, l'organització del concurs ha situat una cinquantena de pianos al carrer.

Un total de 91 pianistes de 26 nacionalitats participen en aquesta fase que se celebra al Palau de la Música i s’allargarà fins al 21 de març. La prova final, amb la presència de l’Orquestra Simfònica del Vallès, es farà el dia 24. Entre les novetats de l’edició d’aquest any destaca l’augment de la quantia econòmica dels premis principals del concurs.




També en el marc del concurs s’han repartit més de 50 pianos per diferents espais de la ciutat perquè tothom qui ho vulgui els toqui. Avui n’hi havia al parc de la Ciutadella i força gent ha participat en la iniciativa. A partir de dilluns els trobareu a punts com la rambla del Raval o el vestíbul de la línia 2 del metro a Plaça Universitat entre altres espais.

Font: http://www.btvnoticies.cat/2010/03/14/comenca-el-concurs-internacional-de-piano-maria-canals/


Per qui en vulgui saber més d'aquesta iniciativa de pianos al carrer, visiteu l'adreça http://www.streetpianos.com/barcelona2010/ on hi ha un plànol amb el llistat de parcs que hi participen.


Podeu veure com els van pintar. Ja va ser una performance, que es va dur a terme a la Plaça Reial de Barcelona.




Ara ja estan a punt per ser tocats. Animeu-vos, com aquest grup de joves:




o aquest nen:



Si t'animes, envia'ns alguna foto o vídeo com a testimoni, i la penjarem en aquest blog !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada