diumenge, 14 de febrer del 2010

Retrat nº 4, de J.Ll.Guzman

Dins de l'ampli repertori de música per a piano de compositors catalans, Lluís Guzman ha composat un sèrie titulada "Retrats".
Si voleu conèixer la biografia d'aquest compositor català: http://www.accompositors.com/compositores-curriculum.php?idComp=73

Si en voleu escoltar altres obres: http://www.amazon.com/Guzman-i-Antich-Cam%C3%AD-Can%C3%A7ons/dp/B001C79VF0

Recentment el pianista i professor Santi Riu la va incloure en el seu concert monogràfic de Guzman, cel·lebrat a l'Auditori de Cervera, amb la presència i comentaris del mateix compositor. I n'ha grabat un CD aquesta tardor.
Si voleu llegir una crítica del concert aneu a: http://aulagranados.blogspot.com/2009/12/comentari-de-concert-del-santi-riu.html


Aquests dies els alumnes del Conservatori de Cervera estan preparant un concert monogràfic d'aquest mateix compositor. El concert tindrà lloc el divendres 26 de febrer del 2010, a les 20h del vespre, a l'Auditori de la ciutat. I posteriorment es repetirà al Conservatori de Bilbao, el dissabte 5 de març del 2010.


Preparant aquest monogràfic, la Laura ens presenta la interpretació de la peça "Rosa rosa" nº IV de la col·lecció "Retrats".


1 comentari:

  1. Montseee!
    m'agrade molt com he quedat fisicament, pel que fa la cançó, potser no tant bé la repetició!
    tinc una mala notícia, la veritat esq es dolentissima!
    he perdut la carpeta de piano!
    i fa dies que no la trobo!
    Pero tinc una bona noticia.
    A les estades vaig estudiar moltissim shumann!
    I ara estic en busca de l'arlesiene que tinc examen divendres i nose com trobarla!
    Fins divendres!

    ResponElimina