dijous, 8 d’octubre del 2009

Guia de concerts

Recentment en aquest blog s'ha publicat (al lateral) un llistat d'adreçes web d'auditoris, associacions, orquestres... titulat "ACTIVITATS MUSICALS" on podeu trobar informació referent a concerts i espectacles que es porten a terme a Catalunya.

Recordeu que per a una formació cultural, musical i personal complerta és molt recomanable assistir a esdeveniments socials. Això forma una part importantíssima de la vida.

A més a més de la informació que cadascú pugui trobar en aquestes adreces, em sembla que pot ser d'utilitat aquest llistat complementari (sobretot pels més petits):

* Caixa Forum:
http://www.activitatseducativesfundaciolacaixa.es/caixaforum-barcelona/activitats/?category=12&level=
Recomano "El col·leccionista de paisatges", que es fa ara a l'octubre. Sembla un concert molt adequat pels petits. Conté música en viu, dances, representacions, titelles... amb diversitat instrumental. Veieu-ne un vídeo:
http://www.activitatseducativesfundaciolacaixa.es/player/?media_url=/media/models/activity_material/file/El_Coleecionista_CAT_VTS_01_1____.flv

* L'Auditori:
http://www.auditori.org/seccions/programacio/llistat_ampliat.aspx?cicle_id=214&data=
Recomano "Guia d'orquestra" que es fa a principis de desembre. Amb tota l'orquestra i alguna representació o dança, ens enriquirà escoltar els diferents timbres instrumentals amb un mateix tema de Purcell.

* Palau de la Música:
http://wwww.palaumusica.org/Programacio/ElsciclesdelaFundaci/ConcertsFamiliars/seccion=226&idioma=ca_ES.do Recomano "L'orquestra va de festa", que es durà a terme a finals de gener-principis de febrer. Podeu trobar una guia pedagògica que us ajudarà a preparar el concert (si voleu, no és que calgui): http://escoles.palaumusica.org/Activitats/2312.pdf


* Petit Liceu:
http://www.liceubarcelona.com/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=237&temporada=4&tipo=petit&publico=0&Itemid=178&lang=ca Molt recomanable pels petits, perquè poden anar a l'òpera, disfrutar d'una música meravellosa amb escenificació, i alhora entendre-ho tot, perquè està cantada en català.
Podeu triar entre vàries de les grans obres de la història:

--->El Barber de Sevilla (Rossini):


--->La Ventafocs (Rossini):


--->La Flauta màgica (Mozart):


També podeu utilitzar el Telentrada i/o el ServiCaixa com a agenda simplificada.
O la web http://www.classics.cat/agenda/

Recordeu que pot ser una experiència molt enriquidora també anar a visitar el Museu de la Música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada