dilluns, 1 d’octubre del 2012

El piano que es fon (2a part)

Ja ens ha arribat la notícia del piano que es fon de Madrid.
Fa uns dies parlavem d'aquesta obra d'art de Nina Saunders
http://pianotastets.blogspot.com/2012/09/el-piano-que-es-fon.html
i demanavem la col·laboració per trobar el de Madrid.
Aquí en teniu la informació:


Es troba al renovat centre comercial La Vaguada (www.enlavaguada.com)

Durant tots els diumenges de setembre a les 18h hi ha hagut el cicle infantil ¡Al cole con ritmo!, amb cançons i temes infantils, per animar el retorn a l'escola.

El "Leaking Piano" no és només un piano de cua que aparenta estar-se fonent, és també una obra d'art realitzada per l'escultora Nina Saunders. Aquest curiós piano s'integra perfectament en l'espai de La Vaguada, donant al centre comercial un nou aire. Aquest 'regal' del Centre Comercial als seus clients, forma part de les accions de remodelació que es van dur a terme durant l'any 2011.

 La idea original d'aportar aquest instrument musical a La Vaguada té una doble lectura: d'una banda, la de regalar al Centre i als seus clients una obra d'art eclèctica i original, i per una altra, la de poder omplir l'espai comercial amb notes musicals que facin gaudir a tothom. L'artista danesa aconsegueix sorprendre amb aquesta escultura, que pretén ser estimulant i accessible a moltes persones, a més de proporcionar el plaer de la música.



Font d'informació:
http://www.europapress.es/comunicados/noticia-comunicado-leaking-piano-ameniza-vuelta-cole-mas-pequeno-vaguada-20120830121045.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada