dilluns, 24 de setembre del 2012

El piano que es fon

No, no parlem d'un piano de xocolata, però aquest es desfà igual. Mireu !




És una obra d'art titulada "Leaking Piano" (piano fuga) de Nina Saunders.

Al Täby Centrum, prop d'Estocolm, es troba aquest magnífic piano de cua que sura sobre el terra. L'obra s'anomena "Leaking Piano" i és un dels tres objectes creats per centres comercials (Madrid, Copenhaguen i Täby) per l'artista danès Nina Saunders, que és conegut per agafar objectes quotidians i convertir-los en poc comuns.

Saunders s'inspira en l'ambient en què es troba i ajusta l'objecte a diferents llocs per estimular el pensament, l'humor i l'alegria de qui el miri. Se li va ocórrer la idea per aquestes obres d'art observant l'ambient d'un centre comercial i veient com es relacionen les persones.

Nina Saunders diu:
"Un piano de cua és un bell objecte escultòric amb un so que la gent pot reconèixer i sentir-s'hi atret. Com a obra d'art surrealista, sento que suggereix alegria i humor, és suggerent i alhora familiar. Per a mi, és refrescant i divertit per escapar de les galeries d'art i els museus, i tenir el meu treball a disposició de la major quantitat de gent possible, que no hauria entrat en el món de les galeries abans. És un privilegi. Després de tot, és el públic que donarà sentit a l'obra, i amb un somriure, espero. "

Font d'informació: http://www.pianostreet.com/blog/piano-news/leaking-pianos-in-spain-denmark-and-sweden-5262/

Si algú va a Madrid i es troba aquesta obra d'art, el convidem a que ens ho expliqui.
Tots els comentaris són benvinguts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada