dilluns, 31 de març de 2014

Participació en la 20a Mostra Instrumental

El passat dissabte 29 de març del 2014 al col·legi Kostka (Jesuïtes de Gràcia) ha tingut lloc la 20a Mostra de Música Instrumental Infantil i Juvenil.

La Mostra Instrumental és un acte de tot el dia, on es poden veure un centenar d’actuacions musicals diverses (instruments solistes, grups de cambra, bandes i orquestres) des de les 9:30h del matí fins les 20:30h de la tarda. La jornada finalitza amb una actuació de categoria, a les 20:30h amb la participació de la Big-band del CEME de Sabadell i la Vilanova Big Band.

L’esperit de la Mostra és facilitar que els estudiants de música de Catalunya puguin viure l’experiència d’una actuació (no competitiva) davant d’un públic nombrós, superar les emocions i tensions que generen i compartir el domini de l’instrument amb altres joves de similars edats. Alguns grups de cambra de piano de l'escola han estat seleccionats aquest curs per anar-hi a tocar i ha estat una experiència molt enriquidora i gratificant, tant per la preparació que ha comportat durant el quadrimestre com per tot el viscut el mateix dia.

Podeu veure'n la notícia al blog de l'escola: blog del Grup La Guineu

Des d'aquest propi blog també us en fem ressò, compartint amb vosaltres algunes fotografies i vídeos de la jornada. Esperem que us agradin!!!

Els 3 grups de piano-cambra que han participat de l'Escola Municipal de Música de Nou Barris són:

LES TRESETS, grup de cambra format per la Cristina, la Marina i la Lucía, interpreten "Hoedown Tonight!", de Denis Alexander:


THE FOUR PIANO GIRLS, grup de cambra format per la Laia, l'Anna, la Blanca i la Ona, interpreten "Halleluya", de Leonard Cohen:


ELS TRES PEDALS,grup de cambra format per la Marina G., Marina C. i el Daniel (substituït en aquesta ocasió per la professora Montse), interpreten "Blue Threesome", de Robert Vandall:

Agraïm a l'Escola Kostka la seva fantàstica iniciativa, al Josep Griera i el seu equip per tota la organització, als alumnes dels 3 grups de cambra que hem anat a participar-hi realitzant un molt bon paper, als pares que ens hi han acompanyat i a l'escola pel seu suport incondicional.

Moltes gràcies a tots !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada