dilluns, 15 d’abril de 2013

"Jo no soc una estrella del rock" (pel·lícula)

"El documental del mes" dedica aquesta edició a la pel·lícula recentment estrenada d'una directora canadenca titulada "Jo no soc una estrella del rock".
Aquest film narra les peripècies d'una nena que ja des de petita vol ser pianista concertista. El documental segueix la seva trajectòria -formativa, concertística i vital- des dels 12 fins als 20 anys. El seu entorn familiar, les amistats, el pas per la Juilliard School de Nova York, els moments d'angoixa i de pressió, les alegries i també les renúncies. Un camí no gens fàcil.

Aquesta pel·lícula es projecta en algunes sales del país, però us en deixem les dades i el trailer:

NO SÓC UNA ESTRELLA DEL ROCK


Direcció: Bobbi Jo Hart
Nacionalitat: Canadà (2012)
Duració: 86 minuts
Gènere: Musical ,Primera persona
VO en anglès i francès, subtitulada en català
Directora: Bobbi Jo Hart
Fotografia: Bobbi Jo Hart
Muntatge: Howard Goldberg
Productor: Robbie Hart
So i Musica: Daniel Toussaint

SINOPSI

La nena prodigi canadenca Marika Bournaki té un talent especial per tocar el piano.
No sóc una estrella del rock documenta el seu procés de creixement dels dotze als vint anys i ens fa testimonis de com Marika passa de ser una nena a una adulta, i de geni a persona.
La pressió familiar sobre la nena que exerceixen els seus pares, artistes frustrats, ens revela la complexitat de les relacions familiars quan hi ha una sobrecàrrega d’aspiracions i s’inicia una carrera professional des de la infantesa.
El documental proposa una mirada al món de la música clàssica, on descobrim de quina manera el talent, el sacrifici, la passió i la sort es combinen perquè Marika es converteixi en una concertista brillant.
Marika cerca la seva identitat i la seva veritable relació amb la música fins arribar a la conclusió que no és una estrella del rock.Font d'informació:
http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/217-no_s__c_una_estrella_del_rock.html
http://elquaderndelapuntador.wordpress.com/2013/04/11/jo-no-vull-ser-una-estrella-del-rock/
http://www.marikabournaki.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada