dijous, 29 de novembre de 2012

1r Concert de Cambra

El passat dimarts, 27 de novembre del 2012, a l'escola de música de Nou Barris va tenir lloc el primer concert de cambres de piano. Aquest any hi ha 6 grups de cambra amb 4 o 5 components, que gairebé ja podríem formar una petita orquestra.

El grup de cambra es diferencia de l'orquestra perquè a la orquestra tots els instruments de la mateixa "corda" toquen el mateix paper, en canvi a cambra cada instrument té el seu paper.

Perquè us feu a la idea de la dificultat de la cambra: cada intèrpret té una partitura diferent, totes igual d'importants en el grup, i la interpretació consisteix en què cada pianista ha d'estar pendent de tocar bé la seva part, però a la vegada ha d'estar escoltant i seguint musicalment les parts dels seus companys. Només així s'aconsegueix formar un bon equip i sonar tots com si fossim un de sol. Llavors si que sona bonic!!!


Us mostrem algunes d'aquestes interpretacions:


CAMBRA "Pianíssimo" interpreten "El ball de l'elefant i el ratolí" i "Negretes"CAMBRA "De do a sol" interpreten: "Trumpet man"

CAMBRA "Les tresets amb acompanyament" interpreten "El pastor hongarès" i "Zum, zum, zum"


L'Eloi també va fer el seu primer concert del curs individualment:

ELOI interpreta "Good Morning" del Mètode Europeu de Piano de Fritz Emonts:Dediquem aquest post a la Laia, que es va posar malalta i no va poder venir al concert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada