dissabte, 7 de novembre del 2009

Melodies populars interpretades a 4 mans

La Laia i el Noel són 2 alumnes de piano col·lectiu. En les classes anem treballant tant peces individuals com a 4 mans.

Però el que avui us presentem és una melodia arranjada per ser tocada a 4 mans pels propis alumnes. La melodia és del repertori popular i la interpreta un dels 2 alumnes. L'altre alumne s'ha inventat un acompanyament i així poden tocar a 4 mans.

D'aquesta manera, a més de treballar amb el repertori popular, hem englobat la improvisació/creació d'un acompanyament, i alhora treballem en equip (música de cambra) fent que les 4 mans facin música en cojunt, aprofitant l'ampli registre del piano.


En aquest primer vídeo és el Noel el que interpreta la melodia "Ploreu ninetes" mentre que la Laia ha inventat aquest acompanyament tant bonic.





En aquest segon vídeo la Laia interpreta la melodia del "Campanar" mentre que el Noel ha inventat aquest acompanyament arpegiat.




Per tots aquells a qui us ha agradat molt, us convidem dimarts 10 de novembre del 2009 a les 18h a sentir-ho en concert, a l'Escola Municipal de Música de Nou Barris.

I animem a tothom a que "inventi" petits acompanyaments com aquests a les seves melodies preferides. Així és molt més divertit !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada